Vendéglátó helyek

Település:
Nógrád megye, Szécsény


Bársony vendéglő


3170. Szécsény, Rákóczi út 97. Tel: +36308602427

 
Bársony Vendéglő és Panzió
Kézműves bemutató terem
 
Bársony Vendéglő
 
A Bársony Vendéglő Szécsény impozáns belvárosában, egy műemlék épületben kialakított 18. századi hangulatot idéző vendéglátóhely. Elhelyezkedése előnyös a turizmus és vendéglátás szempontjából egyaránt, hiszen kapuja Szécsény legszebb, történelmi utcájára nyílik, amelyről az út egyenesen a gyönyörű Forgách-kastélyhoz vezet. Összességében tehát a vendéglő, amely egyben turisztikai központ is, nemcsak Szécsény, talán Nógrád megye legfestőibb környezetével büszkélkedhet.
 
A Bársony Vendéglő szolgáltatásai és kínálata mind a helyi tradíciókra és a helyi alapanyagok felhasználására épülnek. Fontos szempont a helyi népi kultúra megőrzése, ápolása, ezek az elemek tükröződnek a hely rendezvényein, étlap kínálatában is. A vendéglő belső kialakítása egyszerű, letisztult és egyben elegáns, exklusive, ezeket a hatásokat már csak fokozni tudja a galériás kialakítás, kinti fedett teraszrész és saját építésű kültéri búbos kemence.
 
A kínálat összeállításánál fontos szempont volt a helyi előállítású, egészséges alapanyagok használata. Gondolok itt például a tejtermékekre, húsfélékre, mézre.
 
Lényeges szempont az ételkínálat kialakításánál a reneszánsz kor konyhatechnológiáinak felelevenítése, úgy mint a kemencében történő sütés, lávakő felett végzett pirítás, nyárson, grillen faszén felett történő hőkezelések. A népi hagyományok megőrzése és korhű ételkülönlegességek bemutatása mellett a vendégek számára lehetőség nyílik a modern vendéglátás kínálatába belekóstolni , koktélokat megízlelni, multimédiás eszközöket igénybe venni ( WIFI, projektoros kivetítés) ezekkel együtt szélesítve a kínálati palettát.
 
 
 
Bársony Vendéglő
Ha egy tál jó ételre vágyik. Étterem Szécsény történelmi belvárosában.
 
Szécsény, Ady Endre út 11.
 
Nyitva: naponta  9:00 - 24:00  
 
Rendelés felvétel: 30/8602427 vagy 20/5518-588
 
Forrás:barsony.hu

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »