Vendéglátó helyek

Település:
Veszprém megye, Balatonalmádi


Hotel


Hotelek


Hotel Monopoly

Elérhetőségek:

  • 8220 Balatonalmádi, Neptun u. 15.,
  • Tel.: +36 88/439-150,
  • Mobil: +36 70/395-9210,
  • Fax: +36 88/439-152,
  • E-mail: info@hotelmonopoly.hu
 
 

Nereus Park Hotel
 

Közvetlenül a Balaton partján, kéthektáros parkban fekvő 66 szobás gyermekbarát szállodánk egész évben várja vendégeit!

Kétféle szobatípus foglalható: Classic Plus típusú (erkélyes, víz felé néző) és Classic típusú (erkély nélküli, udvarra néző) A mediterrán színvilágú szobák alapfelszereltsége közé tartozik a televízió, hűtőszekrény és telefon. A Classic Plus típusú szobák egy rkésze légkondicionált, mely térítés ellenében vehető igénybe.

80 fős Balaton éttermünkben és 40 fős Neptun éttermünkben félpanziós ellátás keretében büféreggelit és menüvacsorát szolgálunk fel. Tavasztól őszig az étterem hangulatos mediterrán terasszal egészül ki, ahol lehetőség van étlapunk kínálatából választani, diétás vagy vegetáriánus igényeket is figyelembe véve.

Saját strandunk valódi élmény a kisgyermekes családok számára, ahol csúszdás gyermekmedence, valamint homokozóval, mászókákkal, hintákkal felszerelt játszótér várja a kicsiket.

A szabadidő aktív eltöltésére számos lehetőség nyílik parkunkban, ahol kispályás focipálya, strandröplabda-pálya, lengőteke, ping-pong asztalok, biliárd, asztali foci állnak rendelkezésre.

A szálloda különlegessége a 20 férőhelyes saját vitorláskikötő, bérelhető vitorlásokkal.

Egyéb szolgáltatások: ingyenes WIFI, zárt parkoló, játszószoba, strandbüfé, sporteszköz-, napozóágy-, kerékpárkölcsönzés

 

 

Hotel Viktória

Elérhetőség:

  • 8220 Balatonalmádi, Bajcsy Zs. u. 42.
  • Telefon: 00 36 88 438 940
  • Fax: 00 36 88 788 782
  • Mobil: 00 36 20 936 5976
  • E-mail: viktoria@viktoriahotel.hu
  • Web: www.viktoriahotel.hu

A Hotel Viktória Balatonalmádi földrajzi középpontjában, a városka forgalmas centrumától és a Balaton parttól is csak néhány percre, nyugodt, csendes környezetben található.

A patinás – század elején vendégfogadónak épült ház – a felújítás után kétágyas fürdőszobás szobákkal, finom reggelivel, kerthelyiséggel várja vendégeit. A mediterrán hangulatú teraszról szép kilátás nyílik az Almádit körülölelő hegyekre. A kertben az autók részére zárt parkoló áll rendelkezésre. Wifi internet a ház nagy részében ingyenesen elérhető.

Kitűnő helyszíne családi és baráti rendezvényeknek, alkalmas kisebb létszámú esküvők, házassági évfordulók, születésnapi, ballagási bankettek megtartására. Előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Látogasson el hozzánk, szeretettel várja a Mészöly család!

 

 

Forrás: https://balatonalmadi.hu

 

 

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »