Vendéglátó helyek

Település:
Veszprém megye, Balatonalmádi


Kávézók


Kávézók

 

BAB Specialty Kávézó

A kávézó egyedi tervezésű arculatot és különleges, de családias hangulatú belső teret alakított ki, amely a kutyabarát tulajdonosoknak is lehetőséget biztosít egy remek kávé elfogyasztásához. A BAB Specialty Kávézóban saját pörkölésű kávénk adja a kínálat alapját. Ezt tűzdeltük meg prémium minőségű süteményekkel és ínyenc szendvicsekkel.

Szeretnénk Balatonalmádiban egy igazi gasztro-kínálattal büszkélkedő kávézót létrehozni, ahova jó beülni, ahol jó lenni. Emellett – bár befogadóképességünk csak 30 fő – úgy gondoljuk, hogy kicsi, de annál izgalmasabb programokkal pezsdítjük fel a környék kulturális életét.

 

Lounge Coffee

Egy gyors szendvics, vagy egy kényelmes reggeli? Kávé vagy tea, házi készítésű süteményekkel? Újságlapozgatás, vagy Wifi? Egyedül, vagy barátokkal, esetleg üzleti partnerekkel?

Bármelyik lehetőséget választja, mi szeretettel várjuk Önt Balatonalmádi szívében, a Lounge Caffee hangulatos belső termében, vagy a barátságos „eldugott” hátsó teraszán.

Tudjon róla, hogy van egy hely, ahova minden nap érdemes beüli.

Elérhetőségek: 8220 Balatonalmádi, Babits Mihály utca 2. (Posta parkoló)

Telefon: +36 88 787 105

Fb: Lounge Coffee

 

 

Nagyi Kamrája

  • Cím: Baross Gábor u. 63.
  • Facebook: Nagyi Kamrája
  • E-mail: nagyikamra@gmail.com

Szeretnénk Almádinak minőségi termékeket kínálni. Úgy gondoljuk, hogy Almádi elég nagy és fejlett ahhoz, hogy ne a szomszéd városokba kelljen finom pékáruért, süteményért, sonkáért, sajtért menni, hanem mindezt helyben biztosítsuk kedves, odafigyelő kiszolgálás mellett. Szeretnénk egy találkozási pont lenni, ahol az emberek szívesen összefutnak egy rövid csevelyre egy jó olasz kávé és finom sütemény mellett. Nagy hangsúlyt fektetünk reggeli kínálatunkra és bízunk benne hogy visszatérnek hozzánk a finom reggelit kívánó emberek.

Mosollyal,
Dóri és Krisztián

 

 

Veganeeta Home

 

Elérhetőségek:

  • 8220 Balatonalmádi, Baross Gábor út 2.
  • Telefonszám: +36 70 604 0082
  • E-mail: veganeeta@veganeeta.com
  • Web: https://veganeeta.com

A Veganeeta Home nem csupán egy vegán étterem, hanem kávézó, megnyugvás, család, második otthon, szerelemhely, gyógyír, édes, sós, világos, kényelmes, tiszta, fényes, ártatlan, üdítő, simogató, mosolygó és kikapcsoló. A Veganeeta Home egyedi, első, megismételhetetlen, örökmozgó, nyugodt, harmonikus és a lelkedhez beszél. A Veganeeta Home-ban csak Érted vagyunk, magunknak, de Érted dolgozunk, Veled szárnyalunk, együtt nevetünk, nagyokat beszélgetünk, kézen fogva haladunk. Eldöntöttük: 2018. április elsejétől Veled együtt megyünk. A Veganeeta Home álom volt, valósággá lett, valójában mindig is létezett, hisz ott van Benned, bennem, bennünk, Mindnyájunkban. Gyere el, érezd át, légy a rabja, hogy aztán Veled együtt lélegezzünk tovább!

 

Forrás: https://balatonalmadi.hu

 

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »