Civil szervezetek

Település:
Zala megye, Zalaszentgrót


Zalai Hazatérők Egyesülete


Általános információk Irodánk címe: 8790 Zalaszentgrót, Zala u. 3. Egyesületi iroda nyitva tartása: Hétfő-Péntek 8-16 óráig Ifjúsági iroda nyitva tartása: Szerda - Csütörtök 14-18 óráig Péntek - Szombat 14-20 óráig Önkéntes Pont nyitva tartása: Kedd: 9-11 óráig Szerda: 14-17 óráig Csütörtök: 9-14 óráig Péntek: 9-11 óráig

A Zalai Hazatérők Egyesülete 2006-ban alakult közhasznú non-profit szervezet, mely a fiatalok élethelyzetének feltárását, jobbítását tűzte ki célul. Az egyesületet azok a zalaszentgróti térségben élő fiatalok hozták létre, akik részt vettek 2005-2006-ban a „Hazatérők!- fiatalok foglalkoztatása a zalaszentgróti térségben” című projekt munkájában (Támogatta: Szlovén-magyar PHARE CBC).
Az egyesület arra, a fiatalok által megfogalmazott igényre jött létre, hogy induljon el a térségben egy egységes, fiatalokkal is foglalkozó, őket nem csak problémaként kezelő szemlélet. Feltett szándékuk a saját egyesületük fejlesztésén túl a térség döntéshozóinak figyelmét felhívni a fiatalok értékeire és a rájuk leselkedő veszélyekre.
Egyesületünk kezdeményezésére elindultak azok a folyamatok, amelyek lényegesen meghatározhatják a fiatalok helyzetét a térségben a következő 4 komponens mentén:
- Foglalkoztatás
- Otthonteremtés
- Fiataloknak szóló szolgáltatások
- Szabadidő eltöltés

Forrás:facebook.com

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »