Programok / Zene, tánc, koncert

Település:
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Jászberény

Kategória:
Zene, tánc, koncert


HALÁSZ JUDIT koncert 2020. április 5. 11:00 - 12:30


5100. Jászberény, Lehel Film-Színház Fürdő utca 3.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők verseit évtizedek óta énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. 
Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. A zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemzi a dalokat, melyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek a koncerteken.
18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel, „Csiribiri”  cimmel.
Legutoljára 2014 őszén jelent meg lemeze  melynek cime „Kezdődhet a mulatság” . 
A JÁTSSZUNK EGYÜTT! cimű koncerten az eddig megjelent  zenei anyagokból hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.
Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.
A gyerekek  - Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vigszinház tagja, - a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész –díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.
 
2020.04.05. 11 óra
Lehel Film- SZínház, Fürdő u. 3.
jegyek kaphatók e: 2990 Ft, h: 3490 Ft áron a Lehel Film-Színházban, a Városi Könyvtárban és online a www.lehelfilmszinhaz.hu honlapon.
Forrás: Facebook

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »