Programok / Szabadtéri rendezvények

Település:
Budapest, 1. kerület

Kategória:
Szabadtéri rendezvények


29. Budapest Borfesztivál


Európa legszebb borfesztiválja - 2020. szeptember 10-13. Budavári Palota

A világviszonylatban is különleges, évente több száz kiállítót felvonultató, és több tízezer látogatót vonzó Budapest Borfesztivál Európa legszebb szabadtéri boros rendezvénye. A történelmi helyszín lélegzetelállító panorámája, a csodálatos hazai és külföldi borok, a kiállítók elhivatottsága, az izgalmas szakmai és kulturális programok, valamint a közönség nyitottsága egyaránt hozzájárulnak a fesztivál évről-évre növekvő jó híréhez. A siker egyik legfontosabb kulcsa a folyamatos fejlődés, ezért minden évben arra törekszünk, hogy mindig kicsit többet és azt egyre jobban valósítsuk meg.

Helyszín

Budavári Palota: 1014 Budapest, Szent György tér

Jegyek

Online jegyvásárlás: Az online rendszerünkön keresztül történő jegyvásárlás során nem terheli kezelési költség a vásárlókat! Az elővételben megvásárolt napijegyet, illetve a 4 napos bérletet a fesztivál bejáratánál, az elővételi pénztárakban lehet beváltani.

Jegyértékesítés kezdete

A jegyértékesítés előreláthatóan 2020. március 1-én indul.

A belépőjegyek tartalmáról
Az egyes jegytípusoknál olvasható információk mellett felhívjuk figyelmedet, hogy a belépőjegyekhez egy pohár jár. A pohár elvesztése vagy sérülése esetén a Központi információs standnál lehet újat vásárolni. A belépőjegy nem tartalmaz ingyenes kóstolást, az ital- és ételfogyasztásért a kiállítóknál kell fizetni, viszont minden koncertet, szakmai és szórakoztató programot ingyenesen élvezhetsz!

Kezelési költség
Saját rendszerünkön keresztül történő online jegyvásárlás esetén kezelési költséget NEM számolunk fel!

Jegyek beváltása
Az elővételben megvásárolt elektronikus napijegyet, illetve a 4 napos bérletet a fesztivál bejáratánál, az elővételi pénztárakban lehet beváltani, az emailben kapott QR kód bemutatásával papíron vagy okoseszközön. A már megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség!

SZÉP kártya: SZÉP kártyákat sajnos nem áll módunkban elfogadni, sem az online, sem a helyszíni vásárlásnál. Megértésed köszönjük!

Gyerek karszalag
A 14 éven aluli gyermekeknek a fesztivál látogatása ingyenes. Kérd a pénztáraknál az ingyenes, gyerekek által tervezett egyedi karszalagot 14 éven aluli gyermeked számára. A karszalagra ráírható gyermeked neve, valamint a telefonszámod, így amennyiben csemetéd a tömegben elkeveredne, biztos lehetsz benne, hogy könnyedén visszakerül hozzád.

Kapcsolat

Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft.

Cím: 1124 Budapest, Somorjai u. 21.

Telefon: +36 1 203 85 07

Rendezvények alatt hívható ügyeleti telefonszám: +36 20 220 64 42

e-mail: info@aborfesztival.hu

Képek a 2019-es rendezvényről:

 

 

 

 

Forrás: aborfesztival.hu

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »