Civil szervezetek

Település:
Zala megye, Letenye


Letenye Polgárőr Egyesület


Célunk a letenyei polgárok biztonságérzetének növelése, valamint a városban egyre többször előforduló betörések, lopások visszaszorítása, megszüntetése. Figyelni szeretnénk a gyermekekre, az idősekre: az utcán, az otthonukban. Az idősek, az egyedülállók megvédése mindenki kötelezettsége. Az Ön segítségét is kérjük a közterületeken megnyilvánuló vandalizmus megszüntetéséhez, az "erősködő", buta magatartású egyének felderítéséhez. Akció-készenlétben vagyunk a hegyi ingatlanok betörői és fosztogatói ellen.

Városunk elhelyezkedéséből adódóan - lévén, hogy a horvát határ mellett fekszik, - egyre nagyobb az idegenforgalom. Annak érdekében, hogy a nyári idegenforgalmi szezon bűncselekményektől mentes legyen, nagy hangsúlyt fektetünk annak zavartalan lebonyolításának elősegítésére.

Az esti és éjszakai járőrszolgálatok alkalmával rendszeresen ellenőrizzük a vállalatok telephelyét, a kereskedelmi és vendéglátó helyek környékét, a lopások és betörések lehetséges helyeit. A közvilágítás hiányosságait, a rendbontás eseteit azonnal jelezzük. Ennek érdekében sikeresen együttműködünk a Határőrséggel és a Rendőrséggel. A közös szolgálatok rendszeresek.


Címünk:

Tel.:
Fax:

 

Letenye Polgárőr Egyesület
8868 Letenye, Kossuth u. 10.

06-30/621-0704, 06-20/388-9665
06-93/343-290

Forrás:http://letpor.rendor.hu/

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »